PregHello – terhességi app

PregHello – terhességi app

1.2

Download PregHello APK – terhességi app for Android - Free - Latest Version

Update
12/09/23
Developer
Category
Google Play ID
com.nordicmoose.perghello
Installs
50,000+

App APKs

PregHello – terhességi app app

Hungarian pregnant application for Hungarian pregnant women

Összegyűjtöttük a babavárással kapcsolatos összes fontos tudnivalót és ezeket egy rendszerben, átláthatóan és remélhetőleg érthető formában osztjuk meg a várandós anyukákkal. Az alkalmazás kiszámítja a szülés várható időpontját az általad megadott információk alapján, így követheted hétről hétre a terhességed és a kisbabád fejlődését.

Az alkalmazás fő funkciói:

???? TERHESSÉG HÉTRŐL HÉTRE
Az aktuális terhességi hetedről a kezdőképernyőn találsz számszerűsített információt. Itt megtudhatod, hogy hány nap van még hátra a babád érkezéséig, mekkora lehet a pocaklakód hossza és súlya . Ezeket az információkat a megosztás gomb segítségével egy koppintással mind megoszthatod szeretteiddel.
Szintén a főképernyőn találod a Baba / Mama gombokat, melyekre kattintva elolvashatod, hogy az aktuális héten hogyan fejlődik a kisbabád és mi történik akkor, egyidejűleg a te testedben és a lelkedben.

???? MEKKORA A BABA KEZE – nézd meg!
Egy lyoni orvosi tanulmányt felhasználva megrajzoltuk a kisbabád kezének méretét. Ezt is figyelemmel kísérheted hétről hétre, ha a főképernyőn jobbra lapozol.

???? TUDÁSTÁR – Minden info egy helyen
A tudástárban összegyüjtöttük és cikkekbe foglaltuk a várandósság során felmerülő kérdésekre a válaszokat rövid bejegyzések formájában.

A következőkről olvashatsz:

✅ Várandósgondozás Magyarországon
✅ Állami támogatások
✅ Labor vizsgálatok ma Magyarországon (vizsgálati naptárral)
✅ Magzati diagnosztika ma Magyarországon (vizsgálati naptárral)
✅ Szülés
✅ Étkezés trimeszterenként (ajánlott és tiltott élelmiszerek)
✅ Edzés trimeszterenként
✅ Utazás
✅ Testsúly változás
✅ Gyakori panaszok
✅ Gyakori kérdések és válaszok
A témakörök és cikkek listája folyamatosan bővül. Ha szívesen olvasnál valamiről, írj nekünk a [email protected] email címre.

???? TEENDŐK LISTÁJA – amit muszáj beszerezni/elintézni
A teendők menüpontban, listákat találsz a beszerzendő és elintézendő dolgokról. Ezek közül amiket már elintéztél, egy koppintéssal kipipálhatsz.
✅ Mi kerül Anya / Apa / Baba kórházi táskájába?
✅ Mit kell beszerezni a baba érkezéséig? (alváshoz, etetéshez, utazáshoz, fürdetéshez stb.)
✅ Milyen kórházi vizsgálatokra kell menned? (és mikor)
✅ Milyen hivatalos dolgokat kell intézned?

???? MIT EHETEK?
Le tudod ellenőrizni, hogy az általad megkívánt ételt biztonsággal fogyaszthatod-e vagy az inkább elkerülendő. Ez egy nagyon praktikus rész az applikációban. Ha éppen étteremben vagy és elbizonytalanodsz, hogy ehetsz-e pl. füstölt lazacot párolt zöldséggel, csak beírod itt a keresőbe, a kívánt ételt, kidobja, hogy szabad-e azt fogyasztani vagy nem. (Megsúgom, füstölt lazacot nem szabad, úgyhogy ezt például bebuktad volna.)

???? AKCIÓK
Itt a PregHellosokat különleges kedvezményekben részesítik az applikáció együttműködési partnerei.

További funkciók:
???? VÁRHATÓ SZÜLETÉSI IDŐ KISZÁMÍTÁSA

Az applikációt folyamatosan fejlesztjük és a benne lévő információkat bővítjük.
Ha hasznosnak találod a PregHello alkalmazást, nagyon fogunk örülni, ha majd látunk egy ⭐⭐⭐⭐⭐-os visszajelzést tőled ????

Azt is megköszönjük, ha az applikációt ajánlod várandós ismerőseidnek, melyet az applikáción belül a Beállítások menüponton keresztül is megtehetsz.
Ha kérdésed van, esetleg olyan szöveget találsz amiben hiba/elírás van, írj nekünk a [email protected] email címre. Válaszolunk neked, a hibákat pedig javítani fogjuk. ???? Read more
Read more