Lajme Shqip | Gazetat Shqiptare

Lajme Shqip | Gazetat Shqiptare

1.2

Download Lajme Shqip APK | Gazetat Shqiptare for Android - Free - Latest Version

Update
22/03/23
Developer
Category
Google Play ID
com.albaniapps.gazetat
Installs
10,000+

Lajme Shqip | Gazetat Shqiptare app

Gazetat Shqiptare - Të fundit nga vendi dhe bota. Informacione të shpejta

Gazetat shqiptare të mbledhura në një aplikacjon. Lexoni lajmet flash të shpejta si në çdo gazetë live. Shkarkoni tani aplikacionin Gazetat Shqiptare dhe lexoni lajmet e fundit në telefonin tuaj i cili ju mundëson që lajmet e shkarkuara të lexohen edhe nëse nuk keni lidhje interneti. Read more
Read more