Direct Media

Direct Media

1.2

Download Direct Media APK for Android - Free - Latest Version

Update
06/03/23
Developer
Category
Google Play ID
io.mediaworks.android.directMedia
Installs
100+

Direct Media app

Direct Media Serbia is the leading media agency has grown into a media system ...

Direct Media Srbija je od vodeće medijske agencije prerasla u medijski sistem. Svojim partnerima pružamo integrisanu komunikacijsku uslugu, dok se istovremeno bavimo i unapređenjem medijskog okruženja kroz plasman medijskog sadržaja vrhunskog kvaliteta.

Kao matična kompanija Direct Media sistema, stvorili smo mrežu profesionalaca koji su postavili standarde u medijskom oglašavanju. Stručnost u oblasti medijskog planiranja i zakupa medija na tržištu Srbije, samostalni razvoj alata i sistema merenja i evaluacije, donela nam je reputaciju agencije koja budžete partnera pretvara u efikasne medijske kampanje sa vidljivim I merljivim efektima.

Tim čine multidisciplinarni profesionalci u oblasti komunikacija. Naš Digital sektor je lider u regionu. Agencija za integrisane komunikacije Fusion communications je tvorac najnagrađivanijih kampanja, a Kreativni sektor prepoznat kao inovator u korišćenju novih tehnologija. Kompletnu komunikacijsku uslugu zaokružujemo produkcijom materijala kroz Centar za digitalnu štampu Big Print.

Svi naši ljudi slede princip izuzetnosti. Na naše veliko zadovoljstvo, želja mladih lidera da rade kod nas jednako je velika kao i procenat zadržavanja zaposlenih u Direct Media sistemu. Read more
Read more